Uitzending
Netwerk - 22-6-2009

22-6-2009

Netwerk

1146 x bekeken | 0 reacties
8
Dode Karst T. wordt psychologisch geanalyseerd
Karst T., die de aanslag op Koninginnedag pleegde, wordt ondanks dat hij is overleden psychologisch geanalyseerd. Het Pieter Baan Centrum in Utrecht is hiervoor gestart met een gedragsonderzoek.

De paardenjongen
Rowan Isaacson is tweeŽnhalf jaar oud als bij hem de diagnose autisme wordt gesteld. Zijn ouders verliezen het contact met hem, maar het blijkt dat Rowan wel contact met paarden legt. De ouders nemen een rigoreus besluit: zij zetten hun leven in Amerika opzij en reizen met Rowan naar MongoliŽ, waar paarden een belangrijke rol spelen.

Twitter-revolutie in Iran
In Iran wordt het werk van journalisten onmogelijk gemaakt, maar wat het regime niet kan tegenhouden is de berichtgeving via ondermeer Twitter en Facebook.

Wat staat in het dossier van Fred Spijkers?
Wat zit er in de dozen van klokkenluider Fred Spijkers? Na jaren procederen heeft hij zijn dossier teruggekregen, zoals we drie weken geleden in Netwerk lieten zien. Sindsdien heeft hij bijna geen oog dicht gedaan.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 22 juni door de EO en de NCRV. Te gast was Fred Spijkers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee