Uitzending
Netwerk - 17-6-2009

17-6-2009

Netwerk

749 x bekeken | 0 reacties
7
Hoe ga je om met misbruik van je kind?
Wat doe je als ouder als je kind zwemles heeft gehad van zwemleraar Benno L. die ontucht heeft gepleegd met minstens 98 leerlingen? Netwerk legt deze vraag voor aan een deskundige.

De Krimptop
Vandaag wordt de Krimptop gehouden. Tijdens dit overleg zoeken regionale en landelijke politici naar oplossingen voor regio's die kampen met bevolkingskrimp. Meer dan de helft van de gemeenten krijgt komende jaren daar mee te maken. Dit betekent dat veel voorzieningen zoals scholen, zwembaden en sportverenigingen worden bedreigd met sluiting. Wat voor maatregelen moeten er worden genomen om te zorgen dat er geen spookdorpen ontstaan?

Demonstraties in Iran
Ook vandaag gaan weer duizenden IraniŽrs de straat op in Teheran. Zowel aanhangers van Mousavi als aanhangers van de huidige president Ahmadinejad betuigen hun steun aan hun leiders. Heeft deze grote opstand in Iran een reŽle kans van slagen? Netwerk bekijkt deze kans en vergelijkt de situatie van nu met de geslaagde Islamitische opstand in 1979.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 17 juni door de EO en de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee