Uitzending
Netwerk - 16-2-2010

16-2-2010

Netwerk

1591 x bekeken | 0 reacties
8
Onthullingen familiedrama rond bejaarde vrouw
In Amsterdam is een 83-jarige vrouw aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van haar verstandelijk gehandicapte dochter. Netwerk sprak familieleden en buurtbewoners over het drama dat zich heeft afgespeeld.

Zwaar mishandeld maar niemand hielp
Er keken ruim twintig medepassagiers toe hoe de negentienjarige Ruud Hendriks in de trein bij Oss mishandeld werd door een wildvreemde jongen. Niemand deed iets, ook niet toen Ruud ze vroeg om de politie te bellen...

Bodyguard bevrijdt slachtoffers loverboys
1500 meisjes en jonge vrouwen vallen ieder jaar in handen van een loverboy. Voor politie en justitie is het lastig om de meiden redden, maar bodyguard Marcel Zwoferink ziet het als taak om de slachtoffers uit de handen van pooiers te bevrijden.

Presentatie: Margje Fikse.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 16 februari door de EO en de NCRV. Te gast waren Ruud Hendriks en Marcel Zwoferink. De presentatie was in handen van Margje Fikse.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee