Uitzending
Netwerk - 1-4-2009

1-4-2009

Netwerk

1034 x bekeken | 0 reacties
6
Grote slurpers lijken verleden tijd
De Hummer is op sterven na dood. Bijna niemand wil de dure, benzineslurpende auto meer hebben. Binnenkort besluit het Amerikaanse bedrijf General Motors daarom of het stopt met de productie van de omstreden fourwheeldrive, ook wel bekend als de PC Hooft traktor. Netwerk ging met een Hummer-fan van het eerste uur naar de Autorai waar dit jaar nog één Hummer staat.

Tiggelaar: Managementgoeroe uit de polder
Hoewel Nederland in crisis verkeert, zat het Beatrixtheater in Utrecht twee dagen lang vol met managers die voor EUR 1.000,- een MBA volgen. Onder leiding van managementgoeroe Ben Tiggelaar worden de belangrijkste lessen uit het managementlandschap doorgenomen. Wat maakt Tiggelaar de man naar wie zovelen willen luisteren?

Ruzie met het UWV
Het is de slogan van het kabinet: 'Zoveel mogelijk mensen aan het werk houden'. Een belangrijk instrument is de zogeheten 'zelfstandigenregeling'. Met behoud van een uitkering je eigen bedrijfje opzetten. Het klinkt zo mooi, maar veel mensen komen vervolgens in de financiële problemen, omdat ze van het UWV naheffingen krijgen van tienduizenden euro's.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 1 april door de EO en de NCRV. Te gast was Ben Tiggelaar. De presentatie was in handen van Aart Zeeman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie