Uitzending
Netwerk - 26-3-2009

26-3-2009

Netwerk

1114 x bekeken | 0 reacties
6
Politie maakt eind aan criminele 'vrijplaats'
Een cameraploeg van Netwerk was woensdag aanwezig bij een grootschalige inval in recreatiepark De Kanthoeve in het Brabantse Bakel. Politie, de Belastingdienst, de betrokken gemeente en het Openbaar Ministerie hadden vermoedens dat er op het park veel onrechtmatige activiteiten plaatsvonden.

Crisisdebat: oppositie woedend, Wilders verlaat Kamer uit protest
Donderdag liep de teleurstelling bij de oppositiepartijen op tot irritatie toen CDA-fractievoorzitter Pieter van Geel tijdens het Kamerdebat zei dat de ruimte voor wijzigingen in het crisispakket buitengewoon beperkt is. Wilders verliet hierop uit protest de zaal. Netwerk volgde Kamerleden Mark Rutte en Femke Halsema tijdens deze debatdag.

Crisis in de keistad: kabinet is woningmarkt vergeten
In het vijfde deel van Crisis in de keistad keert Netwerk terug in de Vinex-wijk Vathorst waar bouwprojecten zijn stilgevallen. Hebben huiseigenaren, makelaars en bouwbedrijven er met de crisisaanpak van het kabinet vertrouwen in dat de situatie op woningmarkt snel zal verbeteren?

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 26 maart door de EO en de NCRV. Te gast waren Femke Halsema en Mark Rutte. De presentatie was in handen van Aart Zeeman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie