Uitzending
Netwerk - 3-4-2009

3-4-2009

Netwerk

1100 x bekeken | 0 reacties
6
Het NAVO-moment van...
'Mijn NAVO-moment is de val van de muur', aldus oud-minister van Defensie Joris Voorhoeve. Volgens Voorhoeve moest de NAVO zich op dit moment weer opnieuw gaan uitvinden. Onder anderen Joris Voorhoeve, oud-minister van Buitenlandse Zaken Ben Bot en vredesactivist Mient Jan Faber vertellen over de voor hun belangrijkste gebeurtenis uit het zestigjarig bestaan van de NAVO. Verder een verslag vanuit Straatsburg waar vandaag en morgen een speciale NAVO-top wordt gehouden.

Komt in Utrecht de hoogste toren van de EU?
De Belle van Zuylen wordt met 262 meter meer dan twee keer zo hoog als de Domtoren. Het wordt zelfs de hoogste toren in de Europese Unie. Tenminste, als alle politieke obstakels weggenomen kunnen worden. Het Ministerie van Defensie tekent namelijk bezwaar aan omdat de hoogbouw de radar op vliegbasis Soesterberg verstoort.

Presentatie: Ghislaine Plag.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 3 april door de EO en de NCRV. Te gast waren Joris Voorhoeve, Mient Jan Faber en Ben Bot. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie