Uitzending
Nederland Zingt - Willy van Urk

Willy van Urk

Nederland Zingt

18-11-2007

| 1125 x bekeken | 0 reacties
5
Willy van Urk in het kader van project Volg de ondernemer. U kent haar misschien al uit Visie. Willie van Urk is een van de drie ondernemers die door de EO worden gevolgd in Volg de ondernemer. Er heeft een artikel over haar in Visie gestaan en op de website van de EO kunt u lezen hoe het met hun onderneming gaat. Bij Willie betreft het haar gastenkamer op een mooie locatie in Urk. Ze heeft het De roos van Saron genoemd. Het is een centrum om te kunnen onthaasten. Naast Bed en Broodje worden er cursussen en workshops aangeboden. Als ds. Arie van der Veer haar vraagt hoe zij hiertoe gekomen is, volgt er een nogal verrassend verhaal. De conclusie luidt dan ook: dit met God wel allemaal hebben voorbereid, want anders was De roos van Saron er nooit gekomen!

Deze uitzending van het programma Nederland zingt met de titel Willy van Urk is uitgezonden op zondag 18 november door de EO. De presentatie was in handen van Arie van der Veer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee