Uitzending
Nederland Zingt - Jaap van Duyvenbode

Jaap van Duyvenbode

Nederland Zingt

11-11-2007

| 1351 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag is het de laatste dag van de Week van Verslaving. Een aantal christelijke organisaties voor verslavingspreventie en zorg vragen aandacht voor verslaving onder het motto Dat doet mijn kind niet, toch?. Ds. Arie van der Veer bezoekt vandaag Jaap van Duyvenbode op het terrein van De Hoop, het bekende centrum voor evangelische verslavingszorg en hulpverlening in Dordrecht. Ook zijn ouders hebben lange tijd gedacht dat hun kind zoiets niet zou doen, maar het tegendeel bleek het geval. Gelukkig is Jaap nu niet meer verslaafd en werkt hij als voorman groenvoorziening bij hetzelfde centrum als waar hij van zijn verslaving is afgeholpen. Zijn mensen zien hem als een levend voorbeeld dat het met Gods hulp mogelijk is om vrij te worden.

Deze uitzending van het programma Nederland zingt met de titel Jaap van Duyvenbode is uitgezonden op zondag 11 november door de EO. De presentatie was in handen van Arie van der Veer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee