Uitzending
Nederland Zingt - Flip ter Borg

Flip ter Borg

Nederland Zingt

25-11-2007

| 1169 x bekeken | 0 reacties
5
Flip ter Borg n.a.v. de laatste zondag van het kerkelijk jaar. Vandaag is het de laatste zondag van het kerkelijk jaar. Volgende week begint de advent. In veel kerken worden vandaag degenen herdacht die het afgelopen jaar zijn overleden. Daarom gaat ds. Arie van der Veer vandaag naar de familie Ter Borg: Flip en zijn kinderen. Vorig jaar is Beata op 49-jarige leeftijd overleden, na een ziekbed van een jaar. Ds. van der Veer praat met hen met name over dat jaar van de ziekte. De vele gesprekken tijdens die periode hebben voor Flip en de kinderen heel veel betekend en helpen nu het verlies beter te dragen. Er zijn ook video-opnames van Beate gemaakt waarin zij vertelt van haar geloof en haar twijfel. Als Flip de opnames samen met ds. Van der Veer bekijkt, komen er uiteraard weer emoties naar boven.

Deze uitzending van het programma Nederland zingt met de titel Flip ter Borg is uitgezonden op zondag 25 november door de EO. De presentatie was in handen van Arie van der Veer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee