In het programma Nation's Best Takeaways gaat chef-kok Tom Kerridge op zoek naar de maker van de beste Chinese afhaalmaaltijd. Hij reist door Groot Brittannie om erachter te komen wat de beste Chinese afhaalrestaurant is. De deelnemers hebben allemaal heel verschillende ideeën over wat de beste manier is om een Chinese afhaalmaaltijd te maken. Voor de een is dat een recept dat al drie generaties wordt doorgegeven, terwijl de ander liever kookt met een mengsel van stijlen uit heel Azië of met exotische ingrediënten.
Chef-kok Tom Kerridge reist door Groot-Brittannië om erachter te komen hoe je de beste fish and chips maakt. Intussen ontdekt Cherry Healey dat de oorsprong van dit nationale gerecht eigenlijk helemaal niet Brits is....
Bekijk uitzending
Chef-kok Tom Kerridge reist door Groot-Brittannië om erachter te komen wat de beste Indiase curry is. Intussen ontdekt Cherry Healy hoe koningin Victoria curry op het Britse menu heeft gezet. Drie bekroonde Indiase...
Bekijk uitzending
Deze uitzending van het programma Nation s Best Takeaways met de titel Chinees werd uitgezonden op donderdag 17 oktober door KRO-NCRV.
Bekijk uitzending
Deze uitzending van het programma Nation s Best Takeaways met de titel Fish and chips werd uitgezonden op woensdag 27 juni door de KRO.
Bekijk uitzending
Deze uitzending van het programma Nation s Best Takeaways met de titel Indiase curry werd uitgezonden op woensdag 20 juni door de KRO.
Bekijk uitzending
Chef-kok Tom Kerridge reist door het land om erachter te komen wat de beste Chinees is. Intussen ontdekt Cherry Healey hoe Billy Butlin voor het eerst Chinees eten bij de massa introduceerde. Drie bekroonde Chinese...
Bekijk uitzending