Uitzending
Muziek klassiek - De uitvoering

De uitvoering

Muziek klassiek

11-10-2011

| 744 x bekeken | 0 reacties
6
Informatieve serie voor leerlingen in groep 6, 7 en 8 primair onderwijs. De serie neemt leerlingen mee in de wereld van de klassieke muziek. Al luisterend leren ze de (muziek) taal begrijpen. Het leren luisteren naar en genieten van klassieke muziek. In iedere aflevering wordt een bepaald muziekstuk telkens vanuit een andere invalshoek belicht. Afl.: De uitvoering. De keuzes voor de instrumenten, het orkest en de zangstem zijn gemaakt. De grote dag van de uitvoering van zijn eigen muziekstuk is aangebroken. Christiaan checkt nog gauw even vooraf bij de muzikanten of ze er klaar voor zijn. Dan is het moment daar, de eerste noten worden ten gehore gebracht. Wat overblijft is een cd met zijn eigen muziekstuk. Uitgevoerd door het Metropole Orkest.

Deze uitzending van het programma Muziek klassiek met de titel De uitvoering is uitgezonden op dinsdag 11 oktober door SchoolTV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee