Uitzending
MAX Maakt Mogelijk - Ron Brandsteder als quizmaster!

Ron Brandsteder als quizmaster!

MAX Maakt Mogelijk

10-12-2010

| 719 x bekeken | 0 reacties
6
Het Trefpunt wordt verrast door Ron Brandsteder en Jan gaat met Fien Rietveld op pad in het donker! In MoldaviŽ hebben ouderen dringend hulp nodig voordat de extreme kou echt doorzet.

De 81-jarige Louis Bakker zet zich al ruim 20 jaar in als vrijwilliger voor de ouderenvereniging Het Trefpunt in Almere. Na veel omzwervingen hebben de ouderen in Almere weer een nieuwe plek. Dat moet gevierd worden! De gezellige ouderen worden getrakteerd op een Amsterdamse muziekquiz, gepresenteerd door de enige echte quizmaster Ron Brandsteder.

Fien Rietveld uit Dordrecht krijgt negen jaar geleden last van lichtallergie. Sindsdien bepaalt die ziekte haar leven. Fien zit altijd binnen met plakfolie op de ramen die de Uv-straling tegenhoudt. Ze zou niets liever willen dan op haar snorfiets naar buiten en weer eens boodschappen doen. Haar vriendin Nel schrijft MAX Maakt Mogelijk om haar te helpen Fien te verrassen. Een verrassing wordt het, want samen met Jan Slagter gaat Fien in het donker op pad!

De afgelopen strenge winter was desastreus voor de arme bevolking van Oost-Europa. MAX Maakt Mogelijk bood direct hulp door talloze kiloís hout en kolen, elektrische kachels, dekens en warme maaltijden uit te delen. Ook dit jaar hebben duizenden ouderen in MoldaviŽ dringend onze hulp nodig. De winter staat weer voor de deur, de temperaturen gaan weer richting het nulpunt en vele MoldaviŽrs zijn niet toegerust op extreme kou. Jan Slagter gaat langs bij een van de ouderen in de omgeving van Capresti. Haar huisje is gammel en duidelijk niet bestand tegen de kou van aankomende winter. En zij staat niet op zich.

Deze uitzending van het programma MAX maakt mogelijk met de titel Ron Brandsteder als quizmaster! is uitgezonden op vrijdag 10 december door MAX. Te gast was Ron Brandsteder. De presentatie was in handen van Jan Slagter.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie