Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Llinke Soep - 19-9-2006

19-9-2006

Llinke Soep

740 x bekeken | 0 reacties
6
In de rubriek Big Bother volgen we deze uitzending de familie Van Sligtenhorst uit Kockengen. Zij mogen een week lang niet vervoerd worden per auto. Kortom: de wielklem gaat erom. En dat is even wennen als je in geen twintig jaar meer in een trein hebt gezeten, en het stof van je fiets moet afblazen.

En wist je dat je naast rood, wit en geel goud ook groen goud hebt? Een reportage over dit eerlijk gewonnen edelmetaal; sinds een maand is dit groene goud ook in ons land verkrijgbaar en Edo brengt een bezoek aan de importeur.

Dat brood gezond is weten we allemaal, maar welk brood is nu lekkerder? Biologisch brood van de natuurvoedingswinkel, waar je soms een paar straten voor om moet rijden of een volkoren broodje van de warme bakker om de hoek? Met vier verschillende soorten volkoren brood ging Edo naar de sportschool. En het panel, vijf fanatieke gezondheidsfreaks, gaven hun ongezouten mening.

Ook de studenten van ons testteam zijn verrast. Zij worden van hun bed gelicht en krijgen bezoek van Froukje, die in de vroege ochtend eieren voor hun bakt. Maar welk ei vinden ze nou het lekkerst op een lege maag en met een kater in de kop?

Daarnaast vertelt Youri Mulder in de rubriek Hoe groen is... wat zijn ideeŽn zijn over een bewuster leven. Maar wat doet hij er nu zelf eigenlijk aan? Is Youri iemand van veel woorden en weinig daden?

Presentatie: Froukje Jansen en Edo Brunner.

Deze uitzending van het programma Llinke Soep is uitgezonden op dinsdag 19 september door LLINK. Te gast was Youri Mulder. De presentatie was in handen van Froukje Jansen, Edo Brunner en Marcel van der Steen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie