Uitzending
Koffietijd - Aflevering 87

Aflevering 87

Koffietijd

24-12-2013

| 1179 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Recept: Worstenbroodjes
Caspar maakt worstenbroodjes. Het is een simpele versie, gemaakt met kant en klaar broodmix, zodat je ze last minute nog kunt maken. Erg leuk om te doen met kinderen. Dit is een versie die iedereen kan maken. In Brabant worden elk jaar wedstrijden gehouden wie het lekkerste worstenbroodje bakt. Die recepten houdt iedereen voor elkaar verborgen.

Overval Mari Metamorfose
Op 31 december hebben we de Mari-Meta-Marathon waarin vijf dames met een nieuwe look van Mari 2014 ingaan. Gisteren verraste we Gabrielle al en vandaag is onze verslaggeefster Astrid in Scheveningen om de volgende dame te verrassen.

3D Hubs
Het houdt ons al de hele ochtend bezig. We printen vandaag een 3D kerstbal. En dat doen we niet zomaar. Veel producten die je in een winkel koopt, zijn geproduceerd in een ander land. Dankzij de opkomst van 3D printen kun je nu al veel producten uit een printer laten rollen. Maar niet iedereen heeft een printer. Met 3D Hubs kun je heel makkelijk bij jou in de buurt op bestelling een product laten 'maken'.

Ruud de Wild live vanuit Utopia
Tijdens de uitzending van Koffietijd belt Ruud de Wild live vanuit... Utopia!

Oud winnaar Lunteren
We weten het inmiddels allemaal: als Gaston voor je deur staat met een gouden enveloppe is de kans groot dat sprookjes werkelijkheid worden. In Koffietijd hebben we al veel winnaars voorbij zien komen. Ook onlangs nog.

Ruud de Wild deed in deze uitzending verslag voor Koffietijd!. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 87 werd uitgezonden op dinsdag 24 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie