Uitzending
Koffietijd - Aflevering 83

Aflevering 83

Koffietijd

18-12-2013

| 1665 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Hoofdgast: Danny de Munk
Over een week is het kerst. Hoe zien de kerstdagen bij de familie de Munk er uit? En met welk kerstlied heeft hij een speciaal gevoel? Je hoort het in Koffietijd!

Koffietijd Kerstmenu: Hoofdgerecht
Als hoofdgerecht van het Koffietijd Kerstmenu kiest Caspar voor een oude traditie: Kalkoen! Ook met de niet-vleesliefhebbers heeft Caspar iets lekkers. Hij maakt een filobuideltje met brie en het garnituur dat hij erbij maakt past zowel bij de kalkoen als bij het briepakketje. Supermakkelijk!

Kerstfeest op de Dam
Het Kerstfeest op de Dam vindt aankomend weekend plaats. Danny de Munk, Anita Meyer, Edsilia Rombley en Charly Luske brengen tijdens het jaarlijks terugkerende muziekspektakel het kerstverhaal op unieke wijze tot leven door klassieke en moderne kerstliederen af te wisselen met populaire liederen die passen bij het kerstverhaal. In Koffietijd hoor je er alles over!

Something about Christmas time
Edsilia, Charly en Danny brengen het nummer 'Something about Christmas time' ten gehore!

Straatprijs Sleeuwijk
Gaston heeft de mooiste baan ter wereld. Hij laat sprookjes uitkomen. Dit keer in Gaston heeft de mooiste baan ter wereld. Hij laat sprookjes uitkomen. Dit keer in Sleeuwijk.

Van de straat
De voorbereidingen voor kerst zijn in volle gang. Maar de 9000 geregistreerde zwerfjongeren van ons land, hebben wel wat anders aan hun hoofd. Zij moeten overleven. Waar kan je slapen, hoe kom je aan eten. Het Skanfonds wil hier met het project Van de straat verandering in brengen.

Maak jij graag je eigen keuzes?
We hebben graag de vrijheid om zelf keuzes te maken en om producten en diensten te kunnen kiezen die bij ons passen. Dat is tegenwoordig heel goed te regelen met een restitutiepolis. In Koffietijd hebben we het over de vrije keuze van arts en ziekenhuis.

In deze uitzending van Koffietijd! was Danny de Munk te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 83 werd uitgezonden op woensdag 18 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie