Uitzending
Koffietijd - Aflevering 86

Aflevering 86

Koffietijd

23-12-2013

| 1390 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Caspar legt uit: thuis eten roken
Zo vlak voor kerst krijgt Caspar altijd veel vragen van kijkers die problemen hebben met hun kerstmenu. Daarom laten we Caspar op Koffietijd.nl nog een aantal vragen beantwoorden. In dit filmpje het antwoord op de vraag wat je het beste kunt doen als je thuis wilt roken.

Hoofdgast: Frederique van der Wal
Ze was n van de succesvolste modellen ter wereld en stond op de cover van beroemde bladen als Vogue en Cosmopolitan. Inmiddels heeft Frederique van der Wal zich ook ontpopt tot drukbezette zakenvrouw van onder andere haar eigen bloemenmerk Frederique's Choice en is ze in 2011 verkozen tot Marie Claire's Onderneemster van het Jaar.

La The Voices
De jongens van La the Voices mogen natuurlijk in de week van kerst niet ontbreken in Koffietijd. Eerder brachten ze al een kerst cd uit, eind november hun nieuwe album en ze zijn druk met kerstconcerten. In Koffietijd komen ze praten over kerst, maar geven ze natuurlijk ook weer een spetterend optreden.

Overval Mari metamorfose
Op oudejaarsdag organiseren we de Mari Meta Marathon. En daarvoor hebben we een oproep gedaan aan vrouwen die helemaal klaar zijn met 2013 en fris en fruitig 2014 in willen. We kregen honderden aanmeldingen binnen. En deze week kiezen we iedere dag vrouwen uit die een metamorfose krijgen van Mari. Verslaggeefster Astrid gaat de eerste dame vandaag verrassen.

Veilige zwangerschap niet voor iedereen
Elke twee minuten sterft er ergens een vrouw tijdens haar zwangerschap of door haar bevalling. Soms sterft zij samen met haar baby. In Nederland komt dit maar zelden voor, maar in ontwikkelingslanden wel. Cordaid Memisa wil dat lle moeders een veilige zwangerschap en bevalling kunnen hebben.

Stressvrije kerst in de keuken
Goede planning vooraf is de redding van ieder kerstmenu. Caspar gaat in Koffietijd veel kijkers helpen met de laatste stress. Hij geeft de hele uitzending door tips en trucjes voor een gegarandeerd succesvol kerstdiner. Caspar hoopt je op weg te helpen naar een ontspannen kerst aan tafel n in de keuken.

In deze uitzending van Koffietijd! was Frederique Van Der Wal te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 86 werd uitgezonden op maandag 23 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie