Uitzending
Koffietijd - Aflevering 69

Aflevering 69

Koffietijd

5-12-2019

| 339 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Merijn Tol over haar eerste kookboek, 'Beiroet'. -Tommie Christiaan en Charly Luske over hun deelname aan 'Dancing On Ice'. -Dj's Frank van 't Hof en Wouter van der Goes over de Top 2000.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

De lijst der tijden, de top 2000!
Deze week kunnen we weer stemmen voor de Top 2000. Tot zaterdagmiddag 17:00 uur kun je je lijst met favoriete nummers indienen. Deze hele week rijden Radio 2 DJ's Wouter van der Goes en Frank van 't Hof door het land met de STEMBUS en vanochtend zijn ze even bij ons gestopt.

Een kijkje achter de schermen bij "Huisvrouwen Bestaan Niet 2"
Volgende week gaat hij in première, de film 'Huisvrouwen Bestaan Niet 2'. Met, naast Jelka van Houten, Leo Alkemade en Loes Luca, een glansrol voor onze eigen Patrick Martens. Hij geeft ons dan ook een speciaal kijkje achter de schermen ...

Wat te doen bij overbelaste, stramme of stijve spieren?
Veel mensen hebben regelmatig te maken met overbelaste, stramme of stijve spieren. Waar kan dit vandaan komen? Marcel Brienne, gezondheidsdeskundige, vertelt ons hier alles over.

Hermitage juwelen
Rick Evers is weer speciaal voor ons op zoek gegaan naar de pracht en praal van koninklijke families.

Labneh met bietjes en za'atar salade
Merijn Tol en Jigal maken vandaag heerlijke en veelzijdige gerechten uit het kookboek "Beiroet" van Merijn Tol!

Een kookboek met een liefdesverklaring aan Beiroet
Bij ons in de keuken vandaag een bekend gezicht: Merijn Tol! Zij kookte vaker bij ons, ook samen met Nadia Zerouali, met wie zij allerlei mooie boeken maakte over het Midden-Oosten. Nu heeft zij haar eerste eigen kookboek gemaakt: "Beiroet - Verhalen en recepten uit een mediterrane stad".

Een opvrolijkcadeautje voor Grada
Wat doe je als je iemand wilt opvrolijken? Dan schakel je Vivian en Het Cadeautje in. Vandaag hebben wij een leuke verrassing voor Grada!

Dancing on Ice na 12 jaar weer op tv!
Het is alweer 12 jaar geleden dat Dancing on Ice te zien was. Het goede nieuws is dat het vanaf aanstaande zaterdag weer te zien is. En deelnemers Tommie Christiaan en Charly Luske zijn bij ons.

In deze uitzending van Koffietijd waren Charly Luske, Merijn Tol, Tommie Christiaan, Wouter van der Goes, Nadia Zerouali en Patrick Martens te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 69 werd uitgezonden op donderdag 5 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie