Uitzending
Koffietijd - Aflevering 67

Aflevering 67

Koffietijd

3-12-2019

| 253 x bekeken | 0 reacties
3
Met in deze uitzending: -Klaas van Kruistum, presentator van 'FC De Helden', en Henk-Willem Laan van Het Gehandicapte Kind over sporters met een beperking. -Blogger Misja Beijers maakte het boek 'Oog Voor Stijl', over stijlvolle en inspirerende ouderen. Ron Weil geeft stylingtips voor ouderen. -Dave Dekker, bekend van zijn rol in de musical 'Ciske De Rat', treedt op.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Hoe is het nu met Dave Dekker?
Hij is inmiddels 22 jaar oud en toch alweer 12 jaar in de schijnwerpers! Hij begon als kleine jongen in de hoofdrol van de musical Ciske de Rat. En toen gooide hij hoge ogen bij The Voice Kids. Bij ons musicalster en zanger Dave Dekker. Hoe is het nu met hem?

Even bellen met de Goedheiligman!
Het is bijna zover, 5 december, oftewel pakjesavond. Tijd om even te bellen met de Goedheiligman.

Een nieuw tv-programma: FC De Helden
Veel kinderen dromen van een professionele voetbalcarrière, maar als je een geestelijk of lichamelijk beperking hebt dan is die droom moeilijk te verwezenlijken. Moeilijk, maar niet onmogelijk. Dat blijkt uit het nieuwe tv-programma FC De Helden!

Feestelijke recepten!
Alle Koffietijd koks staan vandaag in de keuken en maken een heerlijk feestelijk gerecht voor de feestdagen!

Nilo verrast zijn zwangere verloofde!
Nilo verrast samen met Vivian zijn zwangere verloofde!

Mode voor 50-plussers met Ron Weil en Misja Beijers
Hip zijn is niet leeftijd-gebonden. Sterker nog, steeds meer vrouwen en mannen boven de 50 vallen op in het straatbeeld. Misja en Ron vertellen ons meer over de mode onder 50-plussers!

In deze uitzending van Koffietijd waren Dave Dekker en Klaas van Kruistum te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 67 werd uitgezonden op dinsdag 3 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie