Uitzending
Koffietijd - Aflevering 64

Aflevering 64

Koffietijd

28-11-2019

| 375 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Maaike Dorsteen geeft beautytips, specifiek voor de huid. -Koffieleuters Guido, Juvat en Jan praten over het kopen van cadeaus voor je partner.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Peter Beense - Waarom
Peter Beense treedt voor ons op. Op de piano begeleid door Stefan Schrik zingt hij een grote hit van André Hazes: "Waarom".

Peter Beense vertelt over "Holland Zingt Hazes"
Peter Beense is vandaag bij ons te gast om te vertellen over het muziekspektakel "Holland Zingt Hazes" aankomende lente in de Ziggo Dome. Wat is er speciaal aan? Wie is volgens hem de nieuwe André Hazes en met wie zou hij graag een duet willen zingen?

Hoe kunnen we rimpels tegengaan?
Maaike Dorsteen voorziet ons regelmatig van beautytips. Vandaag gaan we het hebben over huid-veroudering. Waar komen rimpels vandaan en hoe kunnen we ze tegengaan?

Woman of the Year!
Jaarlijks reikt het tijdschrift Harper's Bazaar the Women of the Year Awards uit aan vrouwen die met hun werk andere vrouwen inspireren. Afgelopen maandag sleepte theatermaker Adelheid Roosen de publieksprijs in de wacht.

Een uniek, nieuw natuurgebied in Nederland
De Marker Wadden is een uniek nieuw natuurgebied in Nederland. Froukje kreeg een sneak preview van de nederzetting die op het eiland wordt gebouwd.

Gemarineerde kip met zoete aardappelpuree en marshmallows
London maakt een heerlijke maaltijd voor Thanksgiving en dit gerecht is écht om te smullen. De zoet-zout combinatie komt hier helemaal tot zijn recht!

Een mooi cadeau voor Anita
Vivian heeft helemaal geen moeite met het uitzoeken van cadeautjes. Vandaag mag ze namens Kees een mooie VVV cadeaukaart en een boekje vol kortingscoupons aan Anita geven. Hij is haar dankbaar dat ze al tien jaar zijn vriendin is.

Hoe vind je het juiste cadeau voor je partner?
Met Sinterklaas en Kerst in zicht gaan we het dus hebben over het kopen van cadeaus voor je partner. Dat ervaren sommige mannen en vrouwen als zeer stressvol. Hoe vind je het perfecte cadeau voor je partner?

In deze uitzending van Koffietijd waren Adelheid Roosen, André Hazes, Peter Beense en Sinterklaas te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 64 werd uitgezonden op donderdag 28 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee