Uitzending
Koffietijd - Aflevering 143

Aflevering 143

Koffietijd

20-3-2019

| 304 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Actrice Robin Martens, YouTuber Quinty Misiedjan en dj Roosje Kuizenga praten over wat dochters voor hun moeder verborgen houden. -Elise Schaap en Rop Verheijen vertellen alles over de nieuwe theatershow 'Single Camping'. -Krakkie geeft tips over hoe je topfit kunt worden.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Single Camping
Single Camping is een voorstelling over de lusten en lasten van singles op een camping met een 'Happy Singles-concept'. Hoofdrolspelers, Rop Verheijen en Elise Schaap, vertellen er meer over!

Lekker bezig Whitney
We gaan het land in en kijken met verschillende Nederlanders mee tijdens een van de drukste momenten van de dag: het avondeten!

Dagelijks last van pijn, stijfheid en vermoeidheid
ReumaNederland besteedt deze week extra aandacht aan reuma. Maar liefst 1 op de 9 mensen heeft een vorm van reuma. Daarnaast is er ook 'jeugdreuma' In Nederland komt jeugdreuma bij 1 op de 1000 kinderen voor.

Camping dilemma's
Quinty had wat typische camping dilemma's voor Rop en Elise.

Tagliatelle met kip en verse doperwten
Een heerlijke verse pasta met kip, munt en geitenkaas!

Een app voor straatintimidatie
Op de StopApp in Rotterdam kun je de plek aangeven waar je te maken krijgt met straatintimidatie. Hierdoor kan de gemeente zien waar het vaak is voorgekomen en kunnen ze het beter handhaven.

Fit met Koffietijd - week 6
Het is alweer week zes van de 'Fit met Koffietijd Challenge'. Vandaag trainen we het bovenlichaam.

In deze uitzending van Koffietijd waren Elise Schaap, Robin Martens en Rop Verheijen te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 143 werd uitgezonden op woensdag 20 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie