Uitzending
Koffietijd - Aflevering 21

Aflevering 21

Koffietijd

22-9-2014

| 1035 x bekeken | 0 reacties
7
Mart Visser lanceerde eerder deze maand zijn nieuwe damescollectie en nog geen twee weken later heeft hij zich volledig gestort op een nieuw avontuur: een kinderkledinglijn. Hij komt samen met een paar mini-modellen langs, voor een modeshow. Cabaretier Funda Mjde fietste in drie maanden van Amsterdam naar Istanbul. Een ongekende prestatie, temeer omdat Funda in een rolstoel zit. Ze vertelt over haar 3500 kilometer lange fietstocht.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

September Straatprijs
De hele maand september maakt de Nationale Postcode Loterij lke werkdag een hele postcode blij met de Straatprijs. Dit keer was Gaston in Eindhoven.

Pas op, Kijk uit!
Fieke Slee en Marielle Vehmeijer hebben samen een geneeskunde studie gevolgd. Zij kwamen erachter dat er veel ongevallen plaatsvinden in en om het huis en wilden erachter komen waardoor dit wordt veroorzaakt. Samen hebben ze hierover een boek geschreven; Pas op, kijk uit! Een boek ter preventie van kinderongevallen.

De primeur van Mart Visser
Mart Visser heeft een primeurtje voor ons! Hij heeft een nieuwe collectie ontworpen speciaal voor moeder en dochter.

Mart Visser's tweede hobby
Mart Visser heeft naast zijn passie voor het ontwerpen van kleding, nog een tweede grote hobby; schilderen.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Mart Visser en Funda Mujde te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 21 werd uitgezonden op maandag 22 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie