Uitzending
Koffietijd - Aflevering 18

Aflevering 18

Koffietijd

17-9-2014

| 1273 x bekeken | 0 reacties
6
Froukje de Both gaat dit seizoen 'RTL Woonmagazine' presenteren en neemt daarmee het stokje over van Nicolette van Dam. Ze is samen met interieurontwerper Michiel de Zeeuw te gast om te vertellen over dé woontrends van komend seizoen. Ook Maurits Delchot, beter bekend als rapper 'Negativ', en Mimoun Ouled Radi zijn te gast. In het nieuwe Fox-programma 'Maurits En Mimoun Vragen Om Problemen', reizen ze stad en land af om slepende kwesties met de nodige dosis humor op te lossen.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Hoofdgasten: Froukje & Michiel
Sinds 30 augustus is RTL Woonmagazine weer terug op de buis. Froukje de Both & Michiel de Zeeuw vertellen ons alles over het nieuwe seizoen!

Holland's Beste bloemstylist
Vijftien bloembindsters gaan de strijd met elkaar aan in Hollands Beste Bloemstylist om de meest bijzondere creaties te maken. Twee kandidaten zijn vandaag hier; Nel & Inge.

Stichting Vluchteling
Stichting Vluchteling maakt zich hard voor bevolking vergeten oorlog in Centraal Afrikaanse Republiek. Tineke Ceelen ging zelf naar de Centraal-Afrikaanse Republiek en vertelt ons alles over het werk van Stichting Vluchting.

September Straatprijs
De hele maand september maakt de Nationale Postcode Loterij élke werkdag een hele postcode blij met de Straatprijs. Gaston was dit keer in Heerlen!

Style has no size
Modeblogger Edith Dohmen geeft allerlei tips voor Inbetweenies. Ze heeft 3 modellen meegenomen; Paula, Gisela & Esther. Aan de hand van 3 verschillende looks laten zij zien hoe het ook anders kan!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Froukje de Both, Michiel de Zeeuw, Mimoun Ouled Radi en Tineke Ceelen te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 18 werd uitgezonden op woensdag 17 september door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!