Uitzending
Koffietijd - Aflevering 23

Aflevering 23

Koffietijd

24-9-2014

| 1033 x bekeken | 0 reacties
6
Hans Klok is te gast. Door de pers wordt zijn show 'The New Houdini' de hemel in geprezen. Op dit moment tourt de grootste illusionist van ons land door Nederland en binnenkort vertrekt hij naar onze oosterburen. Presentatrice Zarayda Groenhart komt vertellen over haar boek. Dit aangrijpende boek gaat over haar moeilijke jeugd.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

The New Houdini
Hans Klok schittert in zijn show The New Houdini. Tot 23 november staat hij met zijn show in Nederland, maar nu verschijnt hij bij ons aan tafel.

Totally Fit Kidz
Presentatrice en danseres Ingrid Jansen en tv-kok Mathijs Vrieze inspireren en leren basisschoolkinderen en hun ouders alles over gezonde voeding en beweging in het nieuwe RTL Telekids programma 'Totally Fit Kidz'.

Hans begint eigen circus!
Hans Klok heeft een paar leuke nieuwtjes. En een daarvan is wel heel bijzonder...

In deze uitzending van Koffietijd! waren Hans Klok, Zarayda Groenhart, Ingrid Jansen en Mathijs Vrieze te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 23 werd uitgezonden op woensdag 24 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie