Uitzending
Koffietijd - Aflevering 190

Aflevering 190

Koffietijd

20-5-2022

| 259 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Daphne Deckers over haar nieuwe podcast. -Het is Musicalweek bij Koffietijd! Vandaag met William Spaaij en Eline de Ruig. -Quinty van Drie en Marc van der Heijden over Wereld Bijendag.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

We eren de bij!
Honing: we doen het in onze verse muntthee, op een broodje geitenkaas f op pannenkoeken. Dat we zo kunnen smullen van dit zoete goedje is dankzij de bij. En dat lieve beestje eren we vandaag, want het is Wereld Bijendag! Bij Koffietijd hebben we het erover met de directeuren van 'Bee in Balance' Quinty van Drie en Marc van der Heijden.

Patrick is schoor n stijf van de karaoke!
Patrick's stem is niet optimaal, dat komt door het onwijs meezingen (of schreeuwen) tijdens een avondje karaoke. En dat niet alleen, Patrick is ook stijf van het dansen.

In deze uitzending van Koffietijd waren Daphne Deckers en William Spaaij te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 190 werd uitgezonden op vrijdag 20 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie