Uitzending
Koffietijd - Aflevering 185

Aflevering 185

Koffietijd

13-5-2022

| 318 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Leo Alkemade vertelt over zijn debuutalbum. -Eline de Ruig en Diederick Ensink over het Eurovisie Songfestival. -Eef van Opdorp geeft budgetteertips.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

De VriendenLoterij 'Nationale Molendag'
Het is dit weekend de VriendenLoterij 'Nationale Molendag'! Honderden oude wind- en watermolens openen hun deuren voor bezoekers. Vivian waait met alle winden mee en neemt een kijkje in Weesp.

Een kleurrijke pokébowl met zalm en avocadoroos
Chefkok London staat samen met Marie-Sophie in de keuken om te laten zien hoe je dé perfecte kleurrijke pokébowl maakt.

Een vooruitblik op de finale van het Eurovisie Songfestival!
Morgen is het zo ver: de finale van het Eurovisie Songfestival, mét onze eigen S10. We besteden er de hele week al aandacht aan. Ook vandaag blikken we vooruit met Eline en muzikant Diederick.

Eef van Opdorp geeft tips voor een financiële gezondheid!
Eef van Opdorp weet als geen ander hoe we slimmer moeten omgaan met geld. Nu gas, benzine en de dagelijkse boodschappen alsmaar duurder worden, besparen wij dan ook niet op wat financieel advies.

De eerste Mexx winkel in Nederland is geopend!
De eerste Mexx winkel in Nederland wordt geopend! En dat gebeurt in Utrecht Hoog Catharijne. Onze Vivian is daar bij.

In deze uitzending van Koffietijd waren Eef van Opdorp en Leo Alkemade te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 185 werd uitgezonden op vrijdag 13 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie