Uitzending
Koffietijd - Aflevering 187

Aflevering 187

Koffietijd

17-5-2022

| 263 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Natasja Froger over een nieuw seizoen Voor Hetzelfde Geld. -Gezinscoach Alexandra Oosterhuis over het thuis opvangen van Oekraïense vluchtelingen. -Clara van Karnebeek over het Jeroen Pit Huis. -Stylist Mika van Leeuwen geeft zomerse haartips.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Natasja Froger over een nieuw seizoen van 'Voor hetzelfde geld'
Natasja Froger vertelt ons over een nieuw seizoen 'Voor hetzelfde geld'. waarin mensen op zoek gaan naar hun droomhuis, buiten de stad!

Het Jeroen Pit Huis: een tussenstap tussen ziekenhuis en thuis
Chronisch zieke kinderen moeten vaak lang in het ziekenhuis liggen. Maar nu is er het Jeroen Pit Huis, een tussenstap tussen ziekenhuis en thuis, waarbij het hele gezin in een speciaal toegerust appartement zich kan voorbereiden op een terugkeer naar huis.

Zo maak jij je haar summer proof!
Mooi-maker Mika laat ons zien hoe je je haar summer proof maakt. Hij geeft ons weer de beste tips en tricks.

Voor op barbecue: gepofte aardappel!
Met de stijgende temperaturen worden de bbq's ook weer aangestoken. London heeft het perfecte gerecht voor op de kooltjes: gepofte aardappel. Super simpel en vooral heel erg lekker!

Gezinnen bieden onderdak voor vluchtelingen
In Koffietijd hebben we het al eerder gehad over de ervaringen van gezinnen die Oekraïense vluchtelingen onderdak hebben geboden. Vandaag zijn Alexandra Oosterhuis en Marja Rila hier om te praten over hun gastgezinnen.

Natasja Froger is op date geweest!
En natuurlijk met haar eigen lieve man: René Froger!

Vivian heeft naast Sjaak nog een leuke bewoner!
Dat Sjaak een lief huisdier is, dat weten we allemaal al. Maar er is nog een leuke bewoner bij gekomen!

In deze uitzending van Koffietijd waren Natasja Froger en René Froger te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 187 werd uitgezonden op dinsdag 17 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie