Uitzending
Koffietijd - Aflevering 190

Aflevering 190

Koffietijd

24-5-2019

| 279 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Kunstkenners Yuki Kho en Ko van 't Hek vertellen welke tentoonstellingen we moeten zien deze zomer. -Jörgen Raymann maakt zijn musicaldebuut met de rol van Horace in de musical 'Hello, Dolly!' -Medewerkers van het informatiecentrum van A.Vogel beantwoorden al jouw vragen over hooikoorts. -Musicalster Willemijn Verkaik vertelt alles over 'Best of Broadway' en treedt voor ons op.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

"Ik had het niet willen missen"
Grote namen uit de Nederlandse musicalwereld staan de aankomende tijd in het theater met The Best of Broadway. En degene die dan natuurlijk niet mag ontbreken is Willemijn Verkaik.

Leven van de wind
Het leven rond de Zuiderzee was honderd jaar geleden niet altijd eenvoudig. Dit gold niet alleen voor de mannen op zee, maar ook voor de vrouwen die thuis aan wal bleven.

Het chatpanel geeft antwoord op jouw vragen!
Het chatpanel zat de hele uitzending klaar om jouw vragen over hooikoorts te beantwoorden.

Welke tentoonstellingen moeten we zien deze zomer?
Het kunstduo 'Ko en Kho' vertelt ons al enige tijd bijzondere kunstverhalen. En vandaag geven ze tips over welke musea juist in de zomer een bezoekje waard zijn.

De reisvloggers van Koffietijd!
Begin van dit jaar hebben wij een oproep gedaan aan onze kijkers: "Wie gaat er voor Koffietijd op pad om al vloggend een mooi reisverslag te maken?" Uit alle enthousiaste reacties zijn er 6 winnaars gekozen. In de uitzending zien we hoe het er aan toe ging tijdens hun reis.

"Een ster als ik doet nooit auditie"
We kennen hem als cabaretier, stand-up comedian, presentator en natuurlijk tante Es, maar afgelopen dinsdag werd bekend dat hij óók gaat spelen - naast Simone Kleinsma - in de musical Hello Dolly!

In deze uitzending van Koffietijd waren Jörgen Raymann en Simone Kleinsma te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 190 werd uitgezonden op vrijdag 24 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie