Uitzending
Koffietijd - Aflevering 195

Aflevering 195

Koffietijd

31-5-2019

| 769 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending:-Nurlaila Karim, April Darby, Gaia Aikman en Tessa Suniva van Tol praten over de musicals waarin ze spelen. -Patrick Martens is de showmaster van onze eigen Koffietijd-pubquiz! Loretta, Quinty en Pernille worden bijgestaan door o.a. Ron Weil, Jan Heemskerk, Yakup, Roos Schlikker, Marcel en Janice. -De Koffietijd-koks strijden tegen elkaar in een kookwedstrijd.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

ABBA Mashup
De laatste Koffietijd van dit seizoen zit erop. De hele cast van MAMMA MIA kwam langs met een spetterend optreden!

De Musical 10-daagse Zomereditie!
Ook tijdens de zomer is een musical bezoeken ht perfecte uitstapje voor jou en je vrienden en familie!

De Koffietijd Kookwedstrijd
Voor de laatste uitzending streden alle Koffietijd koks tegen elkaar. Binnen 15 minuten moesten ze een creatief gerecht in elkaar zetten. Maar wie gaat er winnen?

Een seizoen vol goede doelen
Afgelopen seizoen hebben we natuurlijk samen met de Nationale Postcode Loterij, de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij veel aandacht besteed aan goede doelen. In deze laatste uitzending blikken we hierop terug.

De Koffietijd Pubquiz
Het is de laatste Koffietijd van dit seizoen en we blikken terug op de hoogtepunten met een hysterische pubquiz. Welk team gaat er met de winst vandoor?

In deze uitzending van Koffietijd waren Jan Heemskerk, Nurlaila Karim, Patrick Martens en Roos Schlikker te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 195 werd uitgezonden op vrijdag 31 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie