Uitzending
Koffietijd - Aflevering 189

Aflevering 189

Koffietijd

23-5-2019

| 294 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Productontwikkelaar bij IVN Natuur, Maarten Bruns, vertelt over De Tuiny Forest: een samengesteld pakket waarmee je in een halve dag je eigen microbos van 6m2 in de tuin aanlegt. -William Spaaij heeft het roer omgegooid en staat voorlopig niet op de planken. Hij gaat de musical Annie regisseren. -Koffieleuters Jan Heemskerk, Rick Brandsteder en Charly Luske zijn er weer en vertellen hoe we zorgeloos op vakantie kunnen gaan.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Alle Annie's op een rij!
De wereldberoemde musical Annie is binnenkort opnieuw in de Nederlandse theaters te zien. De musical wordt geregisseerd door William Spaaij. Hij kwam er samen met alle vijf de Annie's over vertellen en ze zongen zelfs nog een stukje voor Pernille en Quinty!

Een zachte en gehydrateerde huid
Je huid reinigen is erg belangrijk. Niet alleen na het gebruik van make-up maar ook ervoor!

Het belang van het ontstenen van tuinen
En dat kan door een minibos van 6 m2 voor in je achtertuin!

Op vakantie gaan. Leuk of veel te stressvol?
De vakantie komt steeds dichter bij. Hartstikke leuk, maar voor veel mensen betekent dat ook een hoop stress. De Koffieleuters weten er alles van!

In deze uitzending van Koffietijd waren Charly Luske, Jan Heemskerk, Rick Brandsteder en William Spaaij te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 189 werd uitgezonden op donderdag 23 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie