Uitzending
Koffietijd - Aflevering 179

Aflevering 179

Koffietijd

3-5-2018

| 503 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Patricia Snel vertelt over haar nieuwe boek 'Expat Exit'. -De Nederlands-Ghanese skeletonner Akwasi Frimpong vertelt over zijn deelname aan de Olympische Winterspelen en zijn toekomstplannen. -Anke de Jong, hoofdredacteur van Glamour, Leonie Sterenborg, conservator in Tassenmuseum Hendrikje, en Lizzy van der Ligt, stylist en ontwerper, over de tas.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Het droompaleis van Madame de Berry
Delft heeft er een bijzonder museum bij. Berry Visser heeft van zijn woonhuis een museum annex theater gemaakt. 'Het is een futuristisch sprookje. Je komt in een soort droomwereld terecht', zegt Visser. Tien jaar geleden bedacht Visser zijn alter ego Madame de Berry. Madame de Berry leeft in haar droompaleis waarin ze de werkelijkheid en de voortschrijdende tijd probeert te ontvluchten.

Akwasi Frimpong wil het toonbeeld zijn van hoop
Akwasi Frimpong is ambassadeur van Right To Play en is hiervoor op veldbezoek geweest in Ghana. Het is zijn missie om de Ghanese jeugd te inspireren met zijn atletische prestaties en skeletonraces. "Ik wil Ghana op de kaart zetten, door uit te blinken in skeleton. Als ik de Olympische Spelen haal, wil ik daar een toonbeeld zijn van hoop. Ik wil mensen inspireren om in hun dromen te geloven en laten zien dat dromen kunnen uitkomen."

Merijn geeft een snelcursus heerlijk flatbread maken
Merijn maakt twee varianten flatbread. Eentje met gist en eentje.

Skeleton-talent Akwasi Frimpong verkoopt ook stofzuigers
Akwasi Frimpong won tijdens de Olympische Spelen de harten van alle kijkers met zijn dansmoves! Maar naast sporten en dansen doet hij ook nog iets heel anders, namelijk stofzuigers verkopen.

'Hoe kleiner de tas, hoe beter'
Bij Koffietijd houden wij ervan om onszelf af en toe te verwennen! Dat doen we dus met lekker eten of met een goed boek of een lekkere kop koffie. maar je kunt jezelf natuurlijk ook trakteren op een prachtige tas.

In deze uitzending van Koffietijd was Lizzy van der Ligt te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 179 werd uitgezonden op donderdag 3 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!