Uitzending
Koffietijd - Aflevering 174

Aflevering 174

Koffietijd

26-4-2018

| 450 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Acteur Benja Bruijning over zijn rol in de film 'De Matchmaker'. -De Koffietijdvrouwen praten over het beschermen of juist het loslaten van je kind.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Heleen helpt vrouwen met borstamputatie aan passende lingerie
Heleen van Essen werd tien jaar geleden met borstkanker geconfronteerd. Sindsdien adviseert Heleen vrouwen bij het aanmeten van passende lingerie en badkleding.

Vivian is wensvervuller
Er horen zo'n drie families per dag in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelf levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish wil zieke kinderen tussen de 3 en 18 jaar daarom een boost geven door hun allerliefste wens uit te laten komen. Vivian is sinds dit jaar ambassadeur geworden. Of beter gezegd, wensvervuller.

Hollandse Bollen
Hidde maakt vandaag wat heerlijks voor Koningsdag. Hij maakt Hollandse Bollen, dat zijn de bekende Berliner bollen met een Nederlands tintje. Lekkere gefrituurde bollendeeg, gevuld met banketbakkersroom en een vleugje sinaasappel.

Een geschikte parfum voor jou!
Van bloemig tot kruidig, er zijn veel verschillende soorten. Lotte van D.I.O. en DA heeft weer allerlei goede tips om de juiste parfum te kiezen.

De Stip: Goudsmid
De stip ligt vandaag in Alphen aan de Rijn bij Marlies Dool. Zij is een echte goudsmid.

In deze uitzending van Koffietijd was Benja Bruijning te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 174 werd uitgezonden op donderdag 26 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie