Uitzending
Koffietijd - Aflevering 183

Aflevering 183

Koffietijd

9-5-2018

| 480 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -John Heitinga komt praten over het Ajax-kookboek van de Ajax Foundation. Hoe goed kan hij zelf eigenlijk koken?

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Slipcursus van Jan Lammers
Met dit mooie weer denk je er niet zo snel aan, maar een slipcursus is voor iedereen erg handig om te volgen. Pernille stapt bij autocoureur Jan Lammers in de auto.

'Dat is echt het meest gelukkige moment in mijn leven'
Liesbeth Raker schrijft over haar grote passie: reizen. Gisteren verscheen haar boek Pinnen in MongoliŽ. Bij Koffietijd vertelt ze over haar verhaal over de reis die ze maakte in MongoliŽ.

Indische hete makreel
Een van de favoriete gerechten van John Heitinga is dit verrukkelijke gerecht uit de Indische keuken. Als kind genoot hij al van pittige exotische gerechten en hiermee mag je hem 's nachts altijd wakker maken.

Wat te doen tegen spataderen?
Marcel geeft tips die je kunt toepassen om de kans op spataderen te verminderen.

De Stip: gumliefhebber Paul
Voor Paul is uitgummen een metafoor voor opnieuw beginnen.

'Ik word al zenuwachtig van het idee om hand in hand te lopen'
De homoacceptatie blijkt de afgelopen jaren achteruit te zijn gegaan. Iebele van der Meulen, Rutger Vink en Tim den Besten delen hun mening met ons.

In deze uitzending van Koffietijd waren John Heitinga, Jan Lammers en Tim den Besten te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 183 werd uitgezonden op woensdag 9 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie