Uitzending
Koffietijd - Aflevering 174

Aflevering 174

Koffietijd

28-4-2022

| 572 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Annick Boer, Dorien van Gent, Roberto de Groot, Darren van der Lek, Dave Rijnders en Nyassa Alberta zijn genomineerd voor een Musical Award. -Annebel Schippers, woordvoerder van het KWF, en radiotherapeut-oncoloog Yvette van der Linden over slechtnieuwsgesprekken. -Moestuinexpert Floor Korte geeft tips. -Annabelle Birnie over de nieuwe tentoonstellingen van de Hermitage Amsterdam.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Het 'Melkmeisje' wordt uitgeleend
Het beroemde 'Melkmeisje' van Vermeer is één van de favorieten uit het Rijksmuseum. Het schilderij wordt dan ook nooit uitgeleend. Maar voor deze keer wel! Het schilderij gaat namelijk een tijdje naar de nieuwe tentoonstelling van museum Hermitage Amsterdam.

De lekkerste verse eiersalade ooit
Start de ochtend na Koningsdag goed met deze heerlijke verse eiersalade!

De vrienden en vijanden van de moestuin
De zon schijnt weer dus hoog tijd om met je moestuintje te beginnen! Naast de mooie vlinders die op de bloemen zitten kruipen er ook veel beestje rond. Vandaag komt Floor ons vertellen wat de vrienden en vijanden van jouw moestuin zijn.

Bijscholing voor zorgverleners over de dood
Praten over de dood is iets wat voor veel mensen lastig blijft. Ook vinden artsen en verpleegkundigen het lastig om het met patiënten daar over te hebben. Dit wil het KWF veranderen. Daarom gaan zij met deze zorgverleners in gesprek door middel van een bijscholings-traject.

Napraten over Koningsdag
Het was gisteren Koningsdag dus natuurlijk hebben Vivian en Pernille het ook gevierd. Ze praten ons even bij hoe ze dat dit jaar hebben gedaan.

In deze uitzending van Koffietijd waren Annick Boer en Roberto de Groot te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 174 werd uitgezonden op donderdag 28 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie