Uitzending
Koffietijd - Aflevering 170

Aflevering 170

Koffietijd

22-4-2022

| 310 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -May-Britt Mobach over de mode-erfenis van Christian Dior. -Edino van Dorsten, die bekend werd van de kinderen van Ruinerwold, ontwikkelde een zelfontwikkelingsprogramma. -Eline de Ruig met het entertainmentnieuws. -Bibi Loomans en London onderzoeken wat je kunt doen met scamorza.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Het nieuwe project van Edino van Dorsten: 'Become U'
Edino van Dorsten, een naam die veel in het nieuws is geweest. Hij was namelijk één van de kinderen van Ruinerwold. Hoe gaat het nu met hem? Ook ontwikkelde hij het zelf-ontwikkelingsprogramma 'Become U'. Hiermee wil hij mensen helpen die, net als hij, traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt. Hij vertelt er alles over.

Een kijkje bij 'Kunsthal Rotterdam'
Ook hier in Nederland worden iconische animaties gemaakt. Dat doen Job, Joris en Marieke. Zij hebben een Oscarnominatie en Emmy Award op zak en daarom vond 'Kunsthal Rotterdam' het de hoogste tijd om een tentoonstelling aan hun werk te wijden. Pernille nam een kijkje.

De proef op de som met scamorza
Vandaag namen London en Bibi weer de proef op de som! Dit keer deden zij dat met scamorza. Wat voor lekkers kun je daar allemaal mee maken?

De mode revolutie van Christian Dior
May-Britt Mobach neemt ons mee in de wereld van de iconische modeontwerper Christian Dior. Hij heeft een mode revolutie gestart die tot de dag van vandaag bepalend is voor de mode. Wie was die man? En wat is zijn mode-erfenis die hij ons heeft nagelaten?

Patrick bezocht de opening van 'Fabrique des Lumières'
Patrick is aanwezig geweest bij de opening van 'Fabrique des Lumières'. Dat is een digitaal kunstcentrum in Amsterdam. Het was waanzinnig en het is zeker een bezoekje waard!

In deze uitzending van Koffietijd was May-Britt Mobach te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 170 werd uitgezonden op vrijdag 22 april door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie