Uitzending
Koffietijd - Aflevering 169

Aflevering 169

Koffietijd

21-4-2022

| 405 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -De dames van K3 vertellen over hun nieuwe album. -Koos Biesmeijer, wetenschappelijk directeur bij Naturalis, over de Nationale Bijentelling. -Marjolijn Rodenburg geeft reanimatielessen. -Opruimcoach Eefje Sedee geeft tips voor de grote voorjaarsschoonmaak.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

K3 schittert met hun nieuwe album en single!
K3 heeft een nieuw album n een nieuwe single. Kortom: vandaag schittert het in alle kleuren van de regenboog in Koffietijd.

De Nationale Bijentelling is belangrijk!
Zaterdag 23 en zondag 24 april vindt de vijfde editie van de Nationale Bijentelling plaats. Koos Biesmeijer komt ons bijpraten waarom 'de Nationale Bijentelling' van belang is voor dit bedreigende diersoort.

Een opgeruimde slaapkamer met Eefje Sedee
De voorjaars-kriebels zorgen bij veel mensen voor opruimwoede. Van opruimcoach Eefje Sedee krijgen we, in samenwerking met Beter Bed, vandaag tips in onze Koffietijd slaapkamer.

Batbot met kip
Volgende week eindigt de ramadan! Een van de vele gerechten die dan worden gemaakt is Batbot met kip en laat London die net vandaag in de Koffietijdkeuken maken!

Vrouwen worden minder vaak gereanimeerd dan mannen
Het klinkt ongelofelijk maar vrouwen worden minder gereanimeerd dan mannen. Marjolijn Rodenburg geeft daarom Vivian en Pernille een reanimatiecursus: het reanimeren van een vrouw.

K3 mag weer eindelijk touren
Nu Corona een beetje achter de rug is kunnen Hanne, Marthe en Julia van K3 weer op tour met hun nieuwe album en singles!

Het knuffeldiertje van Vivian
Naast Sjaak heeft Vivian ook een ander lief diertje meegenomen.

Koefnoen maakt comeback in het theater!
Het succesvolle tv-programma Koefnoen is terug, en wel in het Theater! Daar laten Paul Groot, Jeremy Baker en Owen Schumacher zien dat ze de geraffineerde typetjes nog altijd tot in de puntjes kunnen spelen. Koefnoen Live! is door het hele land te zien.

Jij blij en je buik blij door dit heerlijke ontbijt!
De laatste tijd besteden we bij Koffietijd veel aandacht aan buikgezondheid. London maakt daarom een heerlijk ontbijt waar onze buik blij van wordt. Namelijk: overnight oats met chiazaad en vers fruit!

Nice Leng'ete wordt bekroond met prestigieuze award
Ze is vaker bij ons te gast geweest: Nice Leng'ete. Een bijzondere vrouw die al twintig jaar vecht tegen meisjesbesnijdenis. Inmiddels heeft ze samen met Amref Flying Doctors zo'n 20.000 meisjes weten te behoeden voor deze schadelijke praktijk. Haar jarenlange inzet wordt morgen bekroond met een prestigieuze Four Freedoms Award.

De leukste familie-uitjes tijdens de meivakantie
De meivakantie staat voor de deur. Ht moment om lekker met je (klein)kinderen op stap te gaan. En dat kan gewoon in in eigen land! Directeur van Van Hoorne Entertainment Michael en onze entertainment-deskundige Eline hebben de leukste tips voor familie-uitjes.

Owen Schumacher heeft meer talenten: fotografie!
Acteur Owen Schumacher heeft talent voor fotografie. Op Instagram plaatst hij regelmatig foto's die hij gemaakt heeft. Een creatieve hobby waarmee Owen na Koefnoen (2017) mee is begonnen. Bij Koffietijd vertelt hij meer over de verhalen die hij vertelt met zijn foto's.

Pernille heeft een nieuwe hobby
Pernille heeft een nieuwe hobby. Quinty mag raden wat... en jij ook! Wat zal het zijn? Schilderen, haken, kleien of toch podcasts?

In deze uitzending van Koffietijd waren Jeremy Baker, Owen Schumacher en Paul Groot te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 169 werd uitgezonden op donderdag 21 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie