Uitzending
Koffietijd - Aflevering 143

Aflevering 143

Koffietijd

8-4-2020

| 115 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Koffieleuters brengen ode aan Koffietijd!
Speciaal voor 10 jaar Koffietijd zingen de Koffieleuters een zelfgemaakt lied!

Altijd een feestje met Patty Brard!
Bij ons verjaardagsfeestje-op-afstand mag Patty Brard natuurlijk niet ontbreken. Als gastpresentatrice zorgde ze altijd voor een feestje in de studio!

Spiraalquiche
Dit kunstwerk komt uit ons kookboek Made by Koffietijd.

Robert ten Brink is de enige echte Dokter Love..
Robert ten Brink heeft al heel wat momentjes in de studio van Koffietijd doorgebracht. Hij is niet alleen Dokter Love bij het programma 'All you need is love', maar zet zich ook in als ambassadeur van de BankGiro Loterij.

Patrick heeft weer nieuwe kijktips!
Als entertainment deskundige houdt Patrick alle sociale media nauwkeurig in de gaten. Vandaag heeft hij weer leuke kijktips voor je!

Gaston verrast mensen via FaceTime!
Ook Gaston kan door het Coronavirus niet meer bij de winnaars langs. Daarom heeft hij een creatieve manier bedacht om tóch de Straatprijs te kunnen uitreiken!

Esther is trots op haar lieve moeder
Esther is trots op haar lieve moeder en daarom verdient zij vandaag het Cadeautje van Koffietijd!

De mooiste initiatieven uit 10 jaar Koffietijd
De afgelopen 10 jaar hebben onze Koffietijd presentatrices veel meegemaakt. Quinty, Pernille, Vivian en Loretta halen herinneringen op aan de hand van oude fragmenten..

In deze uitzending van Koffietijd waren Patty Brard en Robert ten Brink te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 143 werd uitgezonden op woensdag 8 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie