Uitzending
Koffietijd - Aflevering 143

Aflevering 143

Koffietijd

12-3-2014

| 1003 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Cinnamon rolls
Caspar duikt de keuken in om cinnamon rolls te maken, oftewel kaneelrolletjes. De rolletjes zijn gemaakt op basis van brooddeeg en daarna bestreken met een glazuur van cream cheese. Een leuk gerechtje om op woensdagmiddag met de kinderen te maken!

Jeroen van Inkel over Kortsluiting
We kennen hem allemaal van zijn prachtige stem op de radio, maar leren nu een andere kant kennen: schrijver Jeroen van Inkel met zijn allereerste boek Kortsluiting!

Tweede Kamerlid Nine Kooiman op de koffie
Over precies n week zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Tot die tijd blikken we geregeld hier op vooruit. Vandaag doen we dat met Nine Kooiman, sinds 2010 Tweede Kamerlid voor de SP.

Esmir van Wering over haar boek Reislust
Floortje Dessing zei over het boek van deze dame dat het geestig is om eens op een andere manier te lezen over een reis naar Afrika. Heerlijke soul-searching, een heerlijk boek. Schrijfster Esmir van Wering komt op de koffie om te vertellen over haar boek Reislust!

Hoofdgast: Marc Klein Essink
Hij kreeg echte bekendheid als acteur toen hij de rol van dokter Jan van de Wouden op zich nam in de succesvolle serie Medisch Centrum West en was daarna te zien in series als De Brug en Coverstory. Later kreeg hij de kans om te presenteren en nam hij verschillende spelshows bij RTL voor zijn rekening. Marc Klein Essink komt op de koffie!

3D printen in het groot
Voor het eerst in de geschiedenis leeft meer dan de helft van de wereldbevolking in steden. Tijd dus voor creatieve oplossingen om de bouw van woningen mee te laten groeien met de snelle groei van de steden. Dat is precies wat een Amsterdams architectenbureau heeft gedaan. Hoe? Printen! Onze verslaggeefster Anne-Maartje neemt een kijkje in Amsterdam.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Jeroen van Inkel, Marc Klein Essink en Floortje Dessing te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 143 werd uitgezonden op woensdag 12 maart door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie