Uitzending
Koffietijd - Aflevering 139

Aflevering 139

Koffietijd

6-3-2014

| 1413 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

"De Zwarte Pieten moeten niet meer in ons land komen"
Paul de Leeuw is te gast bij Koffietijd en geeft zijn duidelijke mening over de Zwarte Pieten-discussie.

Kindermishandeling
Per jaar zijn er in Nederland minimaal 120.000 kinderen slachtoffer van mishandeling of seksueel misbruik. Dat is gemiddeld 1 kind per klas. En helaas krijgt maar de helft van deze kinderen hulp. Aan tafel professor dr. Heymans en de directeur van stichting Kinderpostzegels Ilja van Haaren.

Op de koffie bij Marc Klein Essink
Een nieuw programma: het BankGiro Loterij KLUIZENSPEL. Vanaf aanstaande zaterdag bij SBS6. Een programma met zeven kluizen, zes spelrondes en een hoofdprijs van een half miljoen euro. Marc Klein Essink presenteert het en verslaggeefster Else is bij hem op de koffie.

Prostaatproblemen
Nachtelijk plassen, nadruppelen en het gevoel dat de blaas niet helemaal leeg is. Allemaal symptomen waaraan je een vergrote prostaat kunt herkennen. En dat is iets waarvoor ůůk vrouwen aandacht kunnen hebben.

Tutorial Pernille: Hoge staart
Pernille laat zien hoe zij meestal een hoge staart maakt.

Achter de camera: Tips voor fotografen
Anouk De Kleermaeker werkt al jaren samen met Dyanne voor de rubriek 7 jaar jonger in een bekend tijdschrift. Voor Koffietijd heeft ze nog een aantal tips voor aanstormend fotografisch talent.

Yoga oefening 3 van Angelique Raia
Angelique Raia is al jaren de vaste yogalerares van Dyanne Beekman. Speciaal voor Koffietijd legt ze drie yoga oefeningen uit, om de dag fris mee te beginnen. De laatste oefening is er een die goed is voor de spijsvertering.

Yoga oefening 2 van Angelique Raia
Angelique Raia is al jaren de vaste yogalerares van Dyanne Beekman. Speciaal voor Koffietijd legt ze drie yoga oefeningen uit, om de dag fris mee te beginnen. Oefening 2 is een zittende torsie.

Voor de camera: Tips voor modellen
Anouk De Kleermaeker werkt al jaren samen met Dyanne voor de rubriek 7 jaar jonger in een bekend tijdschrift. Onze verslaggeefster Astrid ging langs om te leren hoe je nou het beste kunt poseren voor een foto.

Yoga oefening 1 van Angelique Raia
Angelique Raia is al jaren de vaste yogalerares van Dyanne Beekman. Speciaal voor Koffietijd legt ze drie yoga oefeningen uit, om de dag fris mee te beginnen.

Hoofdgast: Paul de Leeuw
Momenteel is hij onder meer te zien in de Belgische film Het Vonnis en staat hij in de avonduren in de theaters met zijn voorstelling Ik ben rustig. Toch zit hij op deze vroege ochtend alweer bij ons aan tafel: Paul de Leeuw! Waarom heet zijn theatershow eigenlijk Ik ben rustig?

Oosterse lasagne
Caspar is weer aan het combineren en maakt een lasagne met een Indiase twist: een curry-lasagne! Dit is een pittige variant op de Italiaanse lasagne, met currypaste en kip. Deze combinatie klinkt misschien een beetje vreemd, maar is heel lekker!

Paul de Leeuw treedt op
Paul de Leeuw is te gast bij Koffietijd en zingt '1 miljoen keer'.

Midas Dekkers over poep
Midas Dekker kwam langs om te praten over niets minder dan poep! Hij heeft namelijk een missie: poepen moet uit het verdomhoekje... Waarom vinden wij het zo lastig om over poepen te praten en wanneer stemt een goede poep hem eigenlijk tevreden?

Kanjers van Goud: Caroline Tensen
Ambassadeur van de Nationale Postcode Loterij, Caroline Tensen, reisde voor het RTL4-programma Kanjers van Goud naar BraziliŽ. Ze heeft een boodschap voor ons.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Midas Dekkers en Paul de Leeuw te gast. Marc Klein Essink en Caroline Tensen deden in deze uitzending verslag voor Koffietijd!. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 139 werd uitgezonden op donderdag 6 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie