Uitzending
Koffietijd - Aflevering 140

Aflevering 140

Koffietijd

7-3-2014

| 1613 x bekeken | 0 reacties
2
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Gasthoofdredacteur: Dyanne Beekman
Niemand minder dan Dyanne Beekman is gasthoofdredacteur van Koffietijd! Deze vrouw wil ons inspireren, want ze vindt het belangrijk dat álle vrouwen tijd voor zichzelf nemen. Hoe zet zij zichzelf eigenlijk op de eerste plaats en is dat niet egoïstisch?

Op nummer 1 in je carrière
Dyanne Beekman is gasthoofdredacteur van Koffietijd en wil ons inspireren hoe je jezelf meer op nummer 1 kan zetten. Bijvoorbeeld in je carrière. Hiervoor heeft ze Annemarie van Gaal meegenomen.

Het vaste team van Dyanne Beekman
Ze vormen een echte 3-eenheid: Dyanne Beekman, Anouk De Kleermaeker en Inge van der Plas. Dit hechte team weet alles van styling en verzorgt de populaire metamorfose-rubriek 7 jaar jonger in een bekend damesblad.

Optreden Sherry-Dyanne
Een gast die niet kan ontbreken tijdens de Koffietijdshow van Dyanne Beekman is Sherry Dyanne. Deze zangeres inspireert Dyanne enorm en hoort dus bij een uitzending vol inspiratie.

Pingpongen voor Internationale Vrouwendag
Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag en wordt er aandacht gevraagd voor de rechten van vrouwen overal ter wereld. Vandaag de dag zijn er in verschillende delen van de wereld namelijk nog steeds geen gelijke rechten voor de vrouw ten opzichte van de man. Niet alleen in verre landen, maar ook in Europa zijn de verschillen tussen man en vrouw nog duidelijk zichtbaar.

Metamorfose van het team van Dyanne
Stephanie en Albertina zijn de geluksvogels en krijgen een metamorfose van het vaste team van Dyanne Beekman.

Espresso
Barista Yakup legt uit hoe je de perfecte espresso maakt.

Caspar leert Dyanne Thais koken
Caspar leert Dyanne Thais koken met Thaise mangosalade, groene curry met biefstuk en Thaise kippendijen.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Dyanne Beekman en Annemarie van Gaal te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 140 werd uitgezonden op vrijdag 7 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie