Uitzending
Knevel & Van den Brink - Tofik Dibi, Mona Keijzer, Nout Wellink, kunstenares Tinkebell

Tofik Dibi, Mona Keijzer, Nout Wellink, kunstenares Tinkebell

Knevel & Van den Brink

14-5-2012

| 1661 x bekeken | 0 reacties
7
Vanavond in de eerste uitzending van Knevel & Van den Brink: Tofik Dibi, Mona Keijzer, Nout Wellink en kunstenares Tinkebell

Tofik Dibi
Tofik Dibi wil de nieuwe leider van GroenLinks worden. Volgens hem slaagt de partij er op dit moment onvoldoende in om mensen te raken. Hij wil dat GroenLinks weer een 'radicale vernieuwingspartij' wordt. Hoe radicaal is Tofik Dibi? En waar komen zijn ambities vandaan?

Mona Keijzer
Mona Keijzer is de grote verassing van de CDA lijsttrekkersverkiezing. Maar wie deze wethouder uit Purmerend? Waar wil ze het CDA heenleiden en is deze moeder van 5 klaar voor het premierschap? We vragen het haar vanavond.

Nout Wellink
De roep om een vertrek van probleemkind Griekenland uit de eurozone wordt steeds luider. Nout Wellink is faliekant tegen een Grieks vertrek. De voormalig president van de Nederlandsche Bank wil dat de andere eurolanden Griekenland de helpende hand blijven toesteken. Maar tot welke prijs?

Kunstenares Tinkebell
Kunstenares TINKEBELL (pseudoniem van Katinka Simonse) kreeg de hele wereld over zich heen toen ze haar kat met eigen handen de nek omdraaide om er een handtas van te maken. Ze is net terug uit New York, waar ze opnieuw grote opzien baarde met een opgezet paard op rolschaatsen. Prijskaartje van dat kunstwerk: 23.000 dollar. Vanavond vertelt ze over haar omstreden werk, de heftige reacties die dat werk oproept, en haar drijfveren.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Tofik Dibi, Mona Keijzer, Nout Wellink, kunstenares Tinkebell is uitgezonden op maandag 14 mei door de EO. Te gast waren Nout Wellink en Tofik Dibi. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie