Uitzending
Knevel & Van den Brink - Govert Schilling, Fleur Agema, Paul Groot, Owen Schumacher, Robbert Dijkgraaf, Free Bronkhorst

Govert Schilling, Fleur Agema, Paul Groot, Owen Schumacher, Robbert Dijkgraaf, Free Bronkhorst

Knevel & Van den Brink

8-9-2011

| 1835 x bekeken | 0 reacties
7
Paul Groot en Owen Schumacher
Op zaterdag 17 september start alweer de tiende reeks van Koefnoen. Paul Groot en Owen Schumacher kunnen zich weer helemaal te buiten gaan aan nieuwe typetjes en imitaties, maar ook vertrouwde gezichten zoals Geer en Goor en huisvrouw Ipie komen dit seizoen weer langs. Vanavond vertellen Paul en Owen of de inspiratie na 10 jaar niet een beetje op is en hoe ze in hemelsnaam op het idee komen om twee Zeeuwse garnalenpelsters hun visie op de nieuwste technische snufjes te laten geven.

Robbert Dijkgraaf
De bekende hoogleraar Diederik Stapel is betrapt op fraude. Delen van zijn sociaal psychologisch onderzoek vonden nooit plaats. De conclusies, onder meer dat mensen hufterig worden door aan vlees te denken, slaan nergens meer op. Dat tast het vertrouwen in de wetenschap aan, want wat kunnen we nog wel en niet geloven? Zijn er meer wetenschappers die er hier en daar eens een procentje of feitje bijgoochelen? Wie controleert eigenlijk wie? Robbert Dijkgraaf is als president van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen verantwoordelijk voor de kwaliteit van de wetenschap in Nederland. Hij is erg bezorgd.

Free Bronkhorst
Een avondje stappen in de Mexicaanse badplaats Cancun had in 2009 voor de Nederlandse toerist Free Bronkhorst grote gevolgen. Twee jaar lang moest hij in een gevangenis zitten na een uit de hand gelopen knokpartij. Vorige maand kwam hij terug uit Mexico vertelt vanavond hoe hij die zware tijd heeft doorstaan.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Govert Schilling, Fleur Agema, Paul Groot, Owen Schumacher, Robbert Dijkgraaf, Free Bronkhorst is uitgezonden op donderdag 8 september door de EO. Te gast waren Paul Groot, Owen Schumacher, Robbert Dijkgraaf, Fleur Agema en Govert Schilling. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie