Uitzending
Knevel & Van den Brink - Lou Repetur, Henk Bleker, Ewald Engelen, Paul Jansen

Lou Repetur, Henk Bleker, Ewald Engelen, Paul Jansen

Knevel & Van den Brink

15-5-2012

| 2043 x bekeken | 0 reacties
6
Vanavond te gast bij Knevel en Van den Brink: Ewald Engelen, Lou Repetur, Henk Bleker en Paul Jansen.

Lou Repetur
Gisteren verscheen op Twitter een filmpje waarop te zien was dat een jong meisje aangerand of misschien zelfs wel verkracht werd door een aantal jonge jongens. Wat er precies gebeurt is volgens het meisje wilde de politie niet meedelen.

Henk Bleker
Het debat over de rituele slacht is nog altijd volop gaande. De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan een convenant met joodse en islamitische organisaties over diervriendelijkere vormen van slachten.

Ewald Engelen
Griekenland is in paniek. De politici komen er niet meer uit en hebben nieuwe verkiezingen uitgeschreven. De burgers nemen massaal geld op bij de banken. Financieel expert Ewald Engelen vindt dat Griekenland zo snel mogelijk uit de eurozone moet worden gezet. Hij legt uit wat dat voor ons en voor de Grieken betekent

Paul Jansen
Paul Jansen, politiek journalist van de Telegraaf, volgt de campagnes voor de kandidaat-lijsttrekkers van het CDA op de voet en dat is geen onverdeeld genoegen wat hem betreft.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Lou Repetur, Henk Bleker, Ewald Engelen, Paul Jansen is uitgezonden op dinsdag 15 mei door de EO. Te gast waren Ewald Engelen, Henk Bleker en Paul Jansen. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie