Uitzending
Knevel & Van den Brink - Jort Kelder, Hans van Baalen, Jacques Brinkman, Fatima Moreira de Melo, Wanda de Kanter, Anna Schreijer-Pierik
Knevel & Van den Brink - Jort Kelder, Hans van Baalen, Jacques Brinkman, Fatima Moreira de Melo, Wanda de Kanter, Anna Schreijer-Pierik

Jort Kelder, Hans van Baalen, Jacques Brinkman, Fatima Moreira de Melo, Wanda de Kanter, Anna Schreijer-Pierik

Knevel & Van den Brink

30-5-2014

| 1128 x bekeken | 0 reacties
5
Wanda de Kanter
Longarts Wanda de Kanter over groep 8-kinderen die voor haar stichting een anti-rokencampagne voeren.

Annie Schreijer-Pierik
Wat gaat Annie Schreijer-Pierik doen voor de 113 duizend mensen die op haar stemden tijdens de Europese Parlementsverkiezingen?

Jacques Brinkman en Fatima Moreira de Melo
Twee oud-wereldkampioenen hockey praten over de kansen van Nederland op het WK Hockey dat zaterdag in Den Haag begint.

Jort Kelder en Hans van Baalen
Journalist Jort Kelder vroeg zich af: wil iemand een hondenbaan als Europarlementariër uit idealisme of ijdelheid? Hij maakte een documentaire over de bekendste: Hans van Baalen. Beiden aan tafel.

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink waren Jort Kelder, Hans van Baalen, Jacques Brinkman en Fatima Moreira de Melo te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Jort Kelder, Hans van Baalen, Jacques Brinkman, Fatima Moreira de Melo, Wanda de Kanter, Anna Schreijer-Pierik werd uitgezonden op vrijdag 30 mei door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie