Uitzending
Knevel & Van den Brink - Fred Teeven, Paul Jansen, Frénk van der Linden en Herman Wegter, Simonne van Gennip
Knevel & Van den Brink - Fred Teeven, Paul Jansen, Frénk van der Linden en Herman Wegter, Simonne van Gennip

Fred Teeven, Paul Jansen, Frénk van der Linden en Herman Wegter, Simonne van Gennip

Knevel & Van den Brink

6-6-2014

| 1430 x bekeken | 0 reacties
7
Herman Wegter en Frénk van der Linden
Is het tijd om het christendom opnieuw uit te vinden? EO-presentator Herman Wegter vindt van wel. Maar journalist Frénk van der Linden ziet het christendom liever vandaag dan morgen verdwijnen.

Paul Jansen
Geert Wilders spant een proces aan om een zetel in het Europese Parlement te bemachtigen. Waarom wil hij zo graag naar Europa? Telegraafcommentator Paul Jansen vertelt het ons het ware verhaal.

Fred Teeven
Onlangs waarschuwde staatssecretaris Fred Teeven dat de toestroom van asielzoekers naar Nederland explosief stijgt. Kan Nederland de opvang nog aan? En zijn andere Europese landen bereid hun grenzen...

Simonne van Gennip
Een succesvolle vrouw verandert door een hersenbloeding in een patiënte die niets meer kan. Simonne van Gennip vertelt over haar ervaringen.

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink waren Fred Teeven, Frénk van der Linden, Herman Wegter en Paul Jansen te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Fred Teeven, Paul Jansen, Frénk van der Linden en Herman Wegter, Simonne van Gennip werd uitgezonden op vrijdag 6 juni door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie