Uitzending
Knevel & Van den Brink - Frits Wester, Sandra Schuurhof, Paul Rem, Bart Chabot, Margit Balogh

Frits Wester, Sandra Schuurhof, Paul Rem, Bart Chabot, Margit Balogh

Knevel & Van den Brink

3-6-2014

| 1337 x bekeken | 0 reacties
5
Margit Balogh
Documentairemaakster Margit Balogh volgt Yolanthe in de documentaire 'Sex voor 5 euro' die de EO donderdag uitzendt.

Frits Wester
Het leek in kannen en kruiken; Guido van Woerkom zou de nieuwe Nationale Ombudsman worden. Maar 24 uur later is het nog maar zeer de vraag of Den Haag akkoord gaat met de benoeming.

Sandra Schuurhof en Paul Rem
Koninklijk bezoek vandaag op Paleis het Loo; prins Albert van Monaco opende een tentoonstelling over Grace Kelly. Sandra Schuurhof en conservator Paul Rem waren er bij en vertellen over meer het bezoek, de tentoonstelling en de nieuwe film over Grace Kelly.

Bart Chabot
Bart Chabot schrijft dit jaar het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Hoe gaat hij de 25e editie van het Dictee aanpakken?

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink waren Bart Chabot, Frits Wester en Sandra Schuurhof te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Frits Wester, Sandra Schuurhof, Paul Rem, Bart Chabot, Margit Balogh werd uitgezonden op dinsdag 3 juni door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee