Uitzending
Knevel & Van den Brink - 2-9-2011

2-9-2011

Knevel & Van den Brink

1530 x bekeken | 0 reacties
7
Mathijs Bouman
Premier Rutte kondigde vandaag aan dat we moeten rekenen op meer bezuinigingen, in Griekenland krijgen ze hun bezuinigingen niet op orde, met grote gevolgen voor de euro en dan staan we ook nog eens aan de vooravond van een olieboycot van Syrië. Wat gaan we hiervan merken in onze portemonnee en aan de pomp? Daarover economisch commentator Mathijs Bouman.

Tofik Dibi
De Kamer komt volgende week terug van reces. Reden voor GroenLinks Tweede Kamerlid Tofik Dibi om een debat aan te vragen over xenofobie en de opvallende raakvlakken tussen de Noorse terrorist Breivik en Nederland. In dat debat ziet Dibi een belangrijke rol voor de PVV. Wat wil hij met dit debat bereiken? En denkt hij werkelijk dat de spanningen in de samenleving zo verminderd kunnen worden?

Monique van der Vorst
Monique van der Vorst (26) wordt een medisch wonder genoemd. Anderhalf jaar geleden was ze een gehandicapte sportvrouw die niet eens kon lopen, gisteren kwam ze in Amstelveen aan na een fietstocht van drieduizend kilometer dwars door de Alpen. In Knevel & Van den Brink vertelt de voormalige rolstoelrijdster hoe het is om in je eentje over een bergtop te fietsen.

Floortje Dessing
Floortje Dessing reist al jaren de hele wereld over voor haar reisprogramma's. Je zou denken dat ze ieder plekje op de planeet al wel eens had bezocht, maar er was één oord waar zelfs zij nog niet was geweest: deze zomer reisde Floortje af naar één van de meest gesloten landen ter wereld: Noord-Korea. Vanavond vertelt ze wat ze daar beleefd heeft en of Noord-Korea aan te raden is als vakantiebestemming.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op vrijdag 2 september door de EO. Te gast waren Tofik Dibi, Floortje Dessing, Mathijs Bouman en Monique van der Vorst. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie