Wild vleesVoor de een is wild vlees het ultieme scharrelvlees voor de ander een absolute no go. Rob gaat op konijnenjacht
Wild BierWat doe je als je je maar niet het bier kunt kopen waar je zin in hebt ? Precies dan ga je hem gewoon zelf brouwen . Dat deden Sander Kobes en Kick van Hout en voor je het weet heb je een zelfstandige bierbrouwerij
De WildslagerVakmanschap is meesterschap slager Herman Ter Weele wordt op handen gedragen door de beste chefs van Nederland. Hij is een van de weinig nog zelfslachtende slagers. Met zijn ambachtelijke manier van werken krijgt hij veel lof
Wilde kruiden en bessenWildplukken is ongelofelijk populair maar bij de Oostenrijkse Christine Konig Wipfler zit het wildplukken in de genen. In haar familie is het altijd de normaalste zaak van de wereld geweest om te kijken wat er rundum hause voor eetbaars te vinden is. Met name aan wilde kruiden en bessen
De presentatie was in handen van
Rob Kleijs. Deze uitzending van het programma Kluiven met Kleijs werd uitgezonden op woensdag 29 oktober door Omroep Gelderland.