Koken met insecten Henk van Gurp is kookdocent aan de Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Al meer dan twintig jaar houdt hij zich bezig met entomofagie oftwel het eten van insecten. In 2011 schreef van Gurp samen met...
Bekijk uitzending
Wild vlees Voor de een is wild vlees het ultieme scharrelvlees voor de ander een absolute no go. Rob gaat op konijnenjacht Wild Bier Wat doe je als je je maar niet het bier kunt kopen waar je zin in hebt ? Precies...
Bekijk uitzending
Deze uitzending van het programma Kluiven met Kleijs werd uitgezonden op woensdag 22 oktober door Omroep Gelderland.
Bekijk uitzending
Deze uitzending van het programma Kluiven met Kleijs werd uitgezonden op woensdag 15 oktober door Omroep Gelderland.
Bekijk uitzending
Remeker kaas (Lunteren): bijzondere kaas van bijzondere koeien. Staat in Nederlandse sterrenrestaurants op het menu en wordt ook al beroemd in het verre buitenland. Wildplukken met Edwin Flores (Sonsbeekpark): wat...
Bekijk uitzending
MergenMetz, moestuin (Doorwerth): terug naar de wortels De Lankerenhof (biologische pluimveehouderij): de comeback van het haantje Nel Schellekens (Winterswijk) is de internetkok van Kluiven met Kleijs. Elke...
Bekijk uitzending
Rob Kleijs
Als presentator is Rob Kleijs onder meer bekend van Kluiven met Kleijs.
Bekijk volledig dossier