Programma
Kluiven met Kleijs

Kluiven met Kleijs

6
Kluiven met Kleijs is een wekelijks culinair programma van omroep Gelderland. Kluiven met Kleijs wordt gepresenteerd door Rob Kleijs. Producten als gans, paling, waterkers, kaas en likeur worden in Gelderland geteeld, gekweekt of bewerkt door mensen die dat met liefde doen. Niet in de eerste plaats uit commerciŽle overwegingen, maar omdat de producenten begaan zijn met de kwaliteit en smaak van het Gelderse voedsel dat wij dagelijks tot ons nemen.
  • Kluiven met Kleijs

    375 x bekeken | 5-11-2014
    Kluiven met Kleijs - 5-11-2014
    6
    Koken met insecten Henk van Gurp is kookdocent aan de Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Al meer dan twintig jaar houdt hij zich bezig met entomofagie oftwel het eten van insecten. In 2011 schreef van Gurp samen metÖ Bekijk uitzending
  • Kluiven met Kleijs

    379 x bekeken | 29-10-2014
    Kluiven met Kleijs - 29-10-2014
    7
    Wild vlees Voor de een is wild vlees het ultieme scharrelvlees voor de ander een absolute no go. Rob gaat op konijnenjacht Wild Bier Wat doe je als je je maar niet het bier kunt kopen waar je zin in hebt ? PreciesÖ Bekijk uitzending
  • Kluiven met Kleijs

    223 x bekeken | 22-10-2014
    Kluiven met Kleijs - 22-10-2014
    5
    Deze uitzending van het programma Kluiven met Kleijs werd uitgezonden op woensdag 22 oktober door Omroep Gelderland. Bekijk uitzending
  • Kluiven met Kleijs

    211 x bekeken | 15-10-2014
    Kluiven met Kleijs - 15-10-2014
    6
    Deze uitzending van het programma Kluiven met Kleijs werd uitgezonden op woensdag 15 oktober door Omroep Gelderland. Bekijk uitzending
  • Kluiven met Kleijs

    246 x bekeken | 8-10-2014
    Kluiven met Kleijs - 8-10-2014
    5
    Remeker kaas (Lunteren): bijzondere kaas van bijzondere koeien. Staat in Nederlandse sterrenrestaurants op het menu en wordt ook al beroemd in het verre buitenland. Wildplukken met Edwin Flores (Sonsbeekpark): watÖ Bekijk uitzending
  • Kluiven met Kleijs

    576 x bekeken | 1-10-2014
    Kluiven met Kleijs - 1-10-2014
    5
    MergenMetz, moestuin (Doorwerth): terug naar de wortels De Lankerenhof (biologische pluimveehouderij): de comeback van het haantje Nel Schellekens (Winterswijk) is de internetkok van Kluiven met Kleijs. ElkeÖ Bekijk uitzending
Over dit programma