Uitzending
Keuringsdienst van Waarde - Gras of Graan

Gras of Graan

Keuringsdienst van Waarde

21-2-2019

| 1110 x bekeken | 0 reacties
8
Het ene stuk rundvlees is het andere niet. Verpakkingen reppen tegenwoordig over het voer dat de koe at. Het veevoer zou de smaak bepalen. Zo zijn er biefstukken uit Ierland met een bijzondere smaak door een dieet van gras. Maar in hetzelfde schap liggen Amerikaanse steaks die extra goed zouden smaken door een menu van granen. Maakt het wat uit wat de koe heeft gegeten? De Keuringsdienst over dat wat de koe at.

De presentatie was in handen van Ersin Kiris, Marijn Frank, Daan Nieber, Sofie van den Enk en Teun van de Keuken. Deze uitzending van het programma Keuringsdienst van Waarde met de titel Gras of Graan werd uitgezonden op donderdag 21 februari door de NTR en KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie