Uitzending
Kassa - 24-10-2015

24-10-2015

Kassa

1590 x bekeken | 0 reacties
5
Malafide dakdekkers leveren broddelwerk
Er gaat een hoop mis in de wereld van de dakdekkers. Malafide dakdekkers komen bij je aan de deur om je dak te inspecteren en dan blijkt er ineens van alles mis te zijn. Heb je op dat moment even geen contant geld bij de hand? De dakdekkers begeleiden je graag even naar de pinautomaat. Wij gingen het dak op.

Krijgen DSB-klanten hun compensatie?
In 2009 ging de DSB Bank van Dick Scheringa failliet. De bank liet een enorme groep gedupeerde klanten achter die een woekerpolis kregen aangesmeerd. Meer dan 300.000 mensen hebben waarschijnlijk recht op een schadevergoeding, maar dan moeten ze zich wel zelf melden. Krijgen ze waar ze recht op hebben?

Test: limonadesiroop
In ieder huishouden met kleine kinderen staat wel een blik of fles limonadesiroop in de koelkast. Je ziet de laatste tijd steeds meer merken. Ook de siroop met minder of geen suiker is aan een opmars bezig. Hoog tijd voor een limonadesirooptest en wel van één van de meest favoriete smaken: aardbei!

De presentatie was in handen van Brecht van Hulten. Deze uitzending van het programma Kassa werd uitgezonden op zaterdag 24 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie